Terma dan Syarat

Perkhidmatan & Produk Yang Diniagakan

Dengan ini semua maklumat yang anda berikan kepada lelaki.my adalah untuk disimpan bagi urusniaga dan maklumat untuk membuat pesanan. Setiap maklumat yang diberikan tidak akan dikongsikan dengan mana-mana pihak.

Pihak kami tidak akan bertindak seperti jurujual yang  menghubungi dan mengganggu anda. Bagaimanapun, kami hanya akan menghubungi anda sekirannya pesanan anda menghadapi masalah di luar jangka seperti kehabisan stok.

Kami menggunakan bungkusan kosong tanpa tertera isi kandungan dan maklumat produk. Ini Menjamin privasi dan kerahsiaan anda. Oleh itu tiada mana-mana pihak yang akan mengetahuinya termasuk penghantar pos kecuali anda sendiri yang menunjukkan kepada orang lain.

Setiap pesanan akan diuruskan dalam 24jam, (Sabtu & Ahad tidak termasuk).Wang akan dikembalikan 100% jika produk pembelian anda tidak sampai ke tangan anda.

Terbitan Artikel

Kami berhak untuk menggunakan kandungan artikel yang dihantar untuk tujuan terbitan di blog Lelaki.my. Kami juga berhak untuk mengubah isi kandungan bagi memastikan kesesuaian penerbitan.

Kredit adalah 100% diberikan kepada penulis asal artikel. Sebarang artikel yang menyalahi undang-undang akan dipadam serta merta apabila diarahkan pihak berwajib.

Afiliasi & Pautan

Kami tidak berhak menerima kerugian ke atas segala tuntutan dan ganti rugi dari pihak pembeli terhadap produk digital yang dibeli dari penjual asal seperti Ebook. Anda dinasihatkan menghubungi pemilik produk digital tersebut untuk membuat segala tuntutan kerugian dan persoalan.